Skip to main content
  • Waldorpstraat - Den Haag

    Hey kamer zoekende!Vanaf 1 maart komt er een kamer vrij aan de Waldorpstraat in Den Haag!Het is een kamer van ongeveer 13m2 met een heel mooi uitzicht. Het gehele huis heeft een ruime woonkamer, open keuken, badkamer en balkon op het zuidwesten. De woning bevindt zich op de 9e verdieping, met veel ramen. We hebben een extra kamer waar we thuiswerkplek(ken) kunnen maken (maar als jij een beter idee hebt laat het weten!) Daarnaast hebben we ook nog een eigen parkeerplek waar je je auto kwijt kan.Qua locatie zit je perfect met station HS op minder dan 5min fietsen, centrum Den Haag 10minuutjes en je staat op het strand binnen een half uur!Je gaat het appartement delen met mij (25 en fulltime werkend bij de gemeente). Geen verplichtingen meer natuurlijk, maar het is wel gezellig om af en toe samen te eten, spelletje te spelen of een drankje te doen!Ik zoek iemand in dezelfde levensfase als ikzelf, dus midden 20 en werkend. Vrouw of man, dat maakt niet uit. De huur zal ongeveer 850,- incl. zijn. Je kan je ook inschrijven op de woning. Als je geïnteresseerd bent, stuur dan een berichtje en vertel even waarom jij die perfecte huisgenoot zou zijn! Wie weet nodig ik je uit voor een gesprek


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Achterom - Den Haag

Wolfhezestraat - Den Haag

Monnickendamplein - Den Haag

Amandelstraat - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.