Skip to main content
  • Stamkartplein - Den Haag

    / Stamkartplein is op zoek naar een nieuwe huurder voor onbepaalde tijd!(DUWO woning, alleen studenten uit omgeving Haaglanden!!)Wij zijn op zoek naar een nieuwe huisgenoot! De kamer komt 30 september beschikbaar!Ons huis ligt op 2 minuten loopafstand van De Haagse Hogeschool en 8 minuten loopafstand van station HS. Tramhalte Leeghwaterplein is praktisch voor de deur. Er zijn genoeg supermarkten in de buurt en je bent 15 min lopen van het centrum verwijderd :)Wij zijn een open minded huis van in totaal 10, met nu 6 meiden en 4 jongens. We delen de douches, toiletten, keuken en hebben een ruime gemeenschappelijke ruimte.De kamer die vrijkomt is ongeveer 25m2 en de huur ligt rond de €430 per maand inclusief.Ben jij een open minded persoon die gezelligheid brengt? Stuur dan een berichtje via kamernet dat je interesse hebt. Dan krijg je het e-mailadres zodat je een e-mail met een foto + een korte beschrijving over jezelf kunt sturen naar je toekomstige huisgenoten! Voeg iets toe over jezelf zodat wij een beter beeld krijgen en je kunnen uitnodigen op de hospiteeravond! Hopelijk zien we je op de hospiteeravond van 12 september! Reageer alleen als je erbij aanwezig kan zijn.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Franklinstraat - Den Haag

Boendalestraat - Den Haag

Parelmoerhorst - Den Haag

Hulshorststraat - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.