Skip to main content
  • Moerweg - Den Haag

    HUISGENOOT GEZOCHT In ons huis komt er per 1 januari 2023 (mogelijk eerder) een kamer vrij!Huur per maand €525,= (incl. gas/water/licht/internet/wifi)Je deelt het huis met drie vrouwelijke huisgenoten. Het huis is gestoffeerd (gordijnen + laminaatvloer) en voorzien van een nette toilet, recent gerenoveerde badkamer, een keuken (inclusief oven, gasfornuis en koelkast) wasmachine/droger.Het huis is tegenover het Zuiderpark. Het centrum van Den Haag als wel de Haagse School is 12 minuten op fietsafstand en 15 minuten met OV.Wij zijn op zoek naar een huisgenootje die voor langere tijd bij ons wil wonen. Laat in een korte beschrijving weten, wie je bent en waarom je de kamer wilt huren.Emely, Eva, Hannah en Margriet


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Zuiderparklaan - Den Haag

Maystraat - Den Haag

Marcelisstraat - Den Haag

Brinckerinckstraat - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.