Skip to main content
  • Luchtenburgplein - Den Haag

    Ik heb per 15 februari een mooie lichte kamer voor je te huur in ons huis in Wateringse Veld. De kamer is 18m2 plus een eigen badkamer met ruime (regen)douche. Er staat al een bed (140 cm breed) in met opberglades, garderobe kast, TV, koelkast, magnetron en luie stoel. De kamer is voorzien van airco. Het (gedeelde) toilet zit pal naast jouw kamerdeur. Daarnaast kun je je auto gratis voor de deur parkeren en jouw hippe e-bike zet je in ons fietsenhok op afgesloten terrein. Natuurlijk hebben we ook supersnelle wifi voor je.De huurprijs is €800 all-in.Jij rijdt makkelijk in een half uurtje met je fiets naar de stad. Als alternatief heb je ook nog tram 16 op 150 mtr van ons huis. Buslijn 37 brengt je rechtstreeks naar Delft. Als kers op de taart heb je een paar gezellige huisgenoten waarmee je de voordeur deelt. Lijkt het je wat? Reageer snel, dan nodig ik je uit voor een hospiteermoment.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Thorbeckelaan - Den Haag

2e Schuytstraat - Den Haag

Aprochestraat - Den Haag

Achterom - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.