Skip to main content
  • Leyweg - Den Haag

    Het appartement is gelegen in Leyenburg. Er staan diverse bus- en tramhaltes voor de deur. Het centrum, snelwegen en het strand zijn allemaal bereikbaar binnen 20 minuten. Winkelcentra, tandarts en parken liggen allemaal op loopafstand. Het appartement heeft twee slaapkamers en een ruime berging. Ideaal voor starters dus!Ik bied dit appartement te huur aan voor een jaar. Verlenging is een optie bij wederzijds goedvinden. Bezichtigingen worden nog ingepland en 1 november is de richtdatum voor oplevering. Ook medio oktober is bespreekbaar.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Moerweg - Den Haag

Charlotte de Bourbonplein - Den Haag

Celsiusstraat - Den Haag

Koekangestraat - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.