Skip to main content
  • Hobbemastraat - Den Haag

    Hoi kamerzoekende mannen! (Dutch speakers only!)Onze huisgenoot gaat helaas Huize Hobbema verlaten, dit betekent dat deze mooie kamer in het centrum van Den Haag vrijwel per direct beschikbaar is! Het gaat om een kamer van 20m2, de kamer heeft twee grote ramen aan de straatkant. Je woont samen met vijf andere bewoners, 2 jongens en 3 meiden. We hebben twee toiletten, één voor de mannen en één voor de vrouwen, de douche delen we met zijn allen. De keuken deel je met twee andere bewoners. We zijn een huis die veel met elkaar samen doen, zo eten we regelmatig samen en zijn we zeker bijna altijd in voor een drankje. Wat bieden wij: - Ongeveer 20m2- Huisprijs is 400 euro inclusief gas/water/licht- Er is mogelijkheid om huurtoeslag aan te vragen voor ongeveer 80 a 90 euro in de maand. - Een eigen wastafel in je kamer.- Wasmachine tegen een kleine meerprijs per maand. - Fietsenstalling. - Vijf leuke huisgenoten. Wat wordt verwacht: - Een gezellige en nette student die studeert in de regio Haaglanden (het is een DUWO woning, dus dit is een vereiste!).Hoe meld je je hiervoor aan? Stuur dan een mailtje:- Met hierin een leuke manier om jezelf voor te stellen (zoals een filmpje) zodat wij van te voren een beeld hebben van wie je bent! - Laat ook even je telefoonnummer achter, dan kunnen we je makkelijk bereiken. Op alleen “ik ben geïnteresseerd” reageren we niet. Op berichtjes via Facebook ook niet. Hopelijk tot snel!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Zuiderparklaan - Den Haag

Maystraat - Den Haag

Marcelisstraat - Den Haag

Brinckerinckstraat - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.