Skip to main content
  • Hertenrade - Den Haag

    Lieve meiden!Wij zijn op zoek naar naar een huurder voor de periode van 12 juni/12 juli 2023 tot 12 januari 2024. Meubels (bed+bureau+kast), matras en gordijnen blijven in de kamer. Dit scheelt dus een grote aankoop en verhuizing.Verder beschikt onze woning over een gesloten keuken met o.a. vaatwasser, was-droogcombinatie, magnetron, airfryer, waterkoker en koffie-apparaten. Ons appartementje heeft een badkamer met douche en wastafel, een (aparte) wc met wastafel, een ruime woonkamer met tv, en een balkon die grenst aan jouw eventuele toekomstige kamer. Ook is er een ruime berging beneden, waar je o.a. je fiets kunt neerzetten. Onze woning bevindt zich dichtbij het Zuiderpark met diverse winkels en tram- en bushaltes op loopafstand.De huur van de kamer zal rond de 545 euro per maand zijn. Wij kijken er naar uit om jou beter te leren kennen!Liefs van ons


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

1e Lulofsdwarsstraat - Den Haag

Bloklandenplein - Den Haag

Isabellaland - Den Haag

Noordeinde - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.