Skip to main content
  • Henri ter Hallsingel - Rijswijk

    In deze kamer beschikt u over een eigen bed, stoel, kast en bureau. Met een grote gedeelde woonkamer, gedeelde badkamer met bad en douche en een gedeelde keuken. Ook is er een groot balkon. Het mooie aan deze locatie is dat tegenover de straat (50 meter) het winkelcentrum in de Bogaard bevindt waar u winkels kunt vinden zoals: Media Markt, AH XL, Gall & Gall, hema, hoogvliet en meerdere. Ook zijn er genoeg cafetjes en restaurants (ook fastfood zoals KFC en McDonalds). Ook is er een Basic-Fit vlakbij.Je woont met 2 andere studenten. Beide lid van DSV Sint Jansbrug. 1 studerend aan de TU en 1 aan de Haagse Hogeschool.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Clioplein - Den Haag

Copernicuslaan - Den Haag

Antheunisstraat - Den Haag

Bezuidenhoutseweg - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.