Skip to main content
  • Frankenslag - Den Haag

    Ruim appartement met 1 slaapkamer, badkamer (incl. wasmachine), dakterras en een open woon- en eetkamer te huur in het Statenkwartier in Den Haag. Het appartement ligt op de bovenste etage van het gebouw en heeft in de hal een extra kast voor alle jassen. Enkele meubels kunnen blijven staan indien gewenst.We zoeken een werkend persoon (partime of fulltime vast contract onbepaalde tijd) die aan de inkomenseis voldoet. GEEN woningdelers helaas. Daarnaast valt het appartement sinds de nieuwe maatregelen van de gemeente Den Haag in het middenhuur segment. Hiervoor gelden de volgende regels:* U bent 18 jaar of ouder.* U en de leden van uw huishouden hebben de Nederlandse nationaliteit of een geldige Nederlandse verblijfsvergunning. Dit kunnen zijn: een geldig paspoort van de Europese Unie (EU), Europese Economische Ruimte (EER) of een geldige verblijfsvergunning.*Het jaarinkomen van het huishouden is maximaal € 57.053(bij een eenpersoonshuishouden) of € 67.053 (bijmeerpersoonshuishouden);kosten aanvragen vergunning middenhuur: € 48,25 in 2022 bij de gemeente Den Haag


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

1e Lulofsdwarsstraat - Den Haag

Bloklandenplein - Den Haag

Isabellaland - Den Haag

Noordeinde - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.