Skip to main content
  • Dignaland - Den Haag

    Ha, wij zijn 't Nest, een huis in Mariahoeve. Het is een gedeeld huis met een insteek waarbij we alles graag met elkaar delen: avondeten, wandelingen, spulletjes, knutselsessies, verhalen, dagjes of nachtjes uit. We zijn werkenden of werkende student en zoeken dus ook iemand die daar tussenpast. Nina is chatbot conversation designer. Suze is docent Nederlands als tweede taal en werkt daarnaast bij Amare. Ruth is educatief literair producent en actief in theater. Je zal er goed bij passen als je cultureel of creatief ingesteld bent! Het is een rijtjeshuis in het noorden van Den Haag, op 7 min lopen van station Mariahoeve en met de tram/bus ben je binnen 12 minuten op CS. De kamer die vrijkomt is een mooie grote lichte kamer aan de achterzijde, je kijkt uit op de tuin. ongeveer 14 m2 en een Frans balkon, grote spiegelkast inbegrepen! Verder is er in en om het huis naast de standaard uitrusting: een badkuip, een openhaard, twee ovens? een vaatwasser, wasmachine en droger. en het meest belangrijk! een voor- en achtertuin! (lavendelstruiken, roosmarijn, bijenhotel, fietsschuurtje, picknicktafel). nou! goed! mocht je interesse hebben, horen we graag een beetje over je doen en laten! en vooral je doen!


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Hertenrade - Den Haag

Achterom - Den Haag

Brinckerinckstraat - Den Haag

Maarsbergenstraat - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.