Skip to main content
  • Antonie Heinsiusstraat - Den Haag

    Ruim appartement met 2 slaapkamer, badkamer (incl. wasmachine en droger), en een open woon- en eetkamer te huur in het Statenkwartier in Den Haag. Het appartement ligt op de eerste etage van het gebouw.We zoeken een werkend persoon (partime of fulltime vast contract onbepaalde tijd) die aan de inkomenseis voldoet. Daarnaast valt het appartement sinds de nieuwe maatregelen van de gemeente Den Haag in het middenhuur segment. Hiervoor gelden de volgende regels:* U bent 18 jaar of ouder.* U heeft de Nederlandse nationaliteit, een geldig paspoort van de Europese Unie (EU), Europese Economische Ruimte (EER) of een geldige verblijfsvergunning.* De woning heeft minimaal 12 vierkante meter gebruiksoppervlakte per persoon.* U woont alleen: uw belastbaar jaarinkomen is minder dan € 61.148 per jaar.* Uw huishouden bestaat uit 2 of meer personen: het belastbaar jaarinkomen is minder dan € 77.521.


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Clioplein - Den Haag

Copernicuslaan - Den Haag

Antheunisstraat - Den Haag

Bezuidenhoutseweg - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.