Skip to main content
  • Antheunisstraat - Den Haag

    Vanaf 1 november (1 oktober mogelijk in overleg) komt de grootste van onze 2 slaapkamers vrij (15m2) in het appartement waar ik woon. Het totale woonoppervlakte is 65 m2 waarbij we de woonkamer, keuken en badkamer delen. Ikzelf ben een rustige, open man (30), heb Civiele Techniek gestudeerd in Delft maar werk nu in de keuken en houd veel van muziek. Ik zoek iemand die ook gewoon relaxed en netjes is, en die het op prijs stelt af en toe samen te eten of een praatje te maken. De maandelijkse kosten komen uit op zo’n €800 euro inclusief alles (huur, elektriciteit/gas en tv/internet). De verhuurder heeft als inkomsteneis €2.700 p/m (bruto) gesteld. Interesse? Of ken je iemand die hierin geïnteresseerd zou zijn? Stuur me dan een berichtje


    Reageer op deze kamer

Bekijk ook deze kamers in Den Haag

Moerweg - Den Haag

Charlotte de Bourbonplein - Den Haag

Celsiusstraat - Den Haag

Koekangestraat - Den Haag

Ook leuk om te lezen

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.