Skip to main content
Tandarts in Den Haag

Als je in Den Haag gaat wonen tijdens je studententijd is het handig om ook hier je tandarts te hebben. Vaak moet je elk half jaar op controle komen en het kan gebeuren dat je een keer met spoed mondzorg nodig hebt. Dan is het natuurlijk vervelend als je eerst naar de andere kant van het land moet treinen. 

Tandarts vinden in Den Haag

Ga je in Den Haag wonen en heb je geen zin om voor je tandarts op en neer te reizen? Zoek dan een nieuwe tandarts in Den Haag. Op de website zorgkaartnederland.nl vind je een overzicht van tandartsen in Den Haag. Niet elke tandartspraktijk neemt nieuwe patiënten aan, dus bekijk dat goed. Het is ook verstandig om te vragen aan studenten om je heen of zij goede ervaringen hebben met een bepaalde tandarts. Als je een selectie van beschikbare tandartsen hebt gemaakt, zijn er nog een paar punten waar je op moet letten. Check bijvoorbeeld of er extra specialisten in hetzelfde pand zitten. Als je dan bijvoorbeeld naar een mondhygiënist moet, dan weet je dat je in hetzelfde gebouw terecht kunt. Ben je aanvullend verzekerd voor mondzorg? Dan is het ook belangrijk of de tandarts een contract met je zorgverzekeraar heeft. Als er geen contract is kan het namelijk zijn dat je minder vergoed krijgt dan wanneer de tandarts wel een contract met je zorgverzekeraar heeft. Let hier dus op!

Overstappen van tandarts

Overstappen naar een andere tandarts is op elk moment mogelijk, mits de tandarts van je keuze nieuwe patiënten aanneemt natuurlijk. Als de tandartsen nog nieuwe mensen aanneemt, kun je je meestal online inschrijven bij de tandarts. Neem daarna contact op met je oude tandarts om aan te geven dat je overstapt naar een andere tandarts. Vraag ook of zij je dossier naar de nieuwe tandarts willen sturen.

Tip: vind ook een huisarts in Den Haag.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.