Skip to main content
Huisartsen in Den Haag

Als je in Den Haag gaat studeren en wonen, is het verstandig om een huisarts in Den Haag te hebben. Als je dan een keer naar de dokter moet, dan weet je dat je snel in de buurt terecht kan.

Huisarts in Den Haag vinden

Het is belangrijk dat je een huisarts vindt waarbij jij je prettig voelt. Neem dus even de tijd om een huisarts in Den Haag te vinden. Vraag bijvoorbeeld om je heen bij welke huisarts andere studenten zitten en of zij tevreden zijn. Kijk online eens op de websites van de huisartsen en lees de recensies als deze er zijn. Als je een huisarts hebt gevonden die aan je eisen voldoet, dan kun je je vaak online inschrijven. Let wel even op of de huisarts van je keuze nieuwe patiënten aanneemt. Na de inschrijving wordt je dossier meestal opgevraagd bij je oude huisarts. Het is altijd goed om je oude huisarts even te bellen en te checken of zij de aanvraag ontvangen hebben. Overstappen van huisarts kan op elk moment. Je hoeft hierbij niet, zoals bij het overstappen van zorgverzekering, te wachten op een nieuw kalenderjaar.

Tip: vind ook een tandarts in Den Haag.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.