Skip to main content
Eerste hulp in Den Haag

In geval van nood moet je meteen weten waar je naar toe moet gaan! In Den Haag zijn er een aantal plekken waar je terecht kan voor spoedhulp.

Spoedeisende Hulp (SEH) in Den Haag

Heb je met spoed zorg nodig en kan je niet bij de huisarts of huisartsenpost terecht? Dan moet je naar een Spoedeisende Hulp (SEH). In Den Haag zijn meerdere SEH's waar je terecht kunt. Je vindt hieronder een overzicht. Let op: zorg bij de SEH gaat ten koste van je eigen risico. Zorg van de huisarts of huisartsenpost gaat niet ten koste van je eigen risico. Als het mogelijk is om naar de huisarts of huisartsenpost te gaan, is dit dus voordeliger.

SEH HagaZiekenhuis

Charlotte Jacobslaan 10
2545 AB, Den Haag
070-210 20 60
hagaziekenhuis.nl

SEH HMC Westeinde

Lijnbaan 32
2512VA, Den Haag
088-979 23 80
haaglandenmc.nl

Huisartsenpost Den Haag

Met spoed de huisarts nodig 's avonds, 's nachts of in het weekend? Dan kun je terecht bij een van de huisartsenposten in Den Haag. De huisartsenpost is doordeweeks geopend van 17.00 tot 08.00 uur de volgende ochtend, in het weekend en op feestdagen. Voor een bezoek aan de huisartsenpost moet je altijd telefonisch een afspraak maken.

Huisartsenpost HagaZiekenhuis (Hadoks)

Charlotte Jacobslaan 10
2545 AB, Den Haag
070-346 69 69
hadoks.nl/locaties/haga-leyweg/

Huisartsenpost HMC Westeinde (Hadoks)

Westeinde 150
2512 HH, Den Haag
070-346 69 69
hadoks.nl/locaties/hmc-westeinde/

Avond-, nacht- & weekendapotheek

Met spoed medicijnen nodig? Er is Den Haag een apotheek waar je buiten de reguliere openingstijden om terecht kunt voor medicatie. Neem altijd je verzekeringsbewijs en legitimatie mee. Sommige medicatie kan dan direct bij je zorgverzekeraar ingediend worden. Het kan ook voorkomen dat je moet betalen voor medicatie. Zorg dus ook dat je een pinpas meeneemt. De rijksoverheid geeft veel informatie over welke geneesmiddelen je vergoed krijgt. Welke spoedapotheken zijn er in Den Haag?

Dienstpotheek Den Haag

Charlotte Jacobslaan 10
2545 AB, Den Haag
070 - 210 14 65
dienstapotheekdenhaag.nl

Spoednummers bij noodgevallen in Den Haag

Voor spoedeisende hulp bel je naar het algemene alarmnummer: 112.
Heb je hulp nodig van de politie, maar geen spoedeisende hulp? Bel dan 0900-8844.
Het nummer van Meld Misdaad Anoniem is: 0800-7000.

 Vond je dit interessant? 

Schrijf je in voor de nieuwsbrief en ontvang maandelijks het laatste nieuws, toffe hotspots, handige tips, nieuwe kamers en leuke vacatures in je mail! 

Den Haag Studentenstad

Den Haag biedt jou de ideale mix voor een onvergetelijke studententijd. In een dynamische, Haagse studententijd waarbij elke dag anders is, houden wij voor jou het overzicht. Wij bieden: het laatste studentennieuws, een lijst van up-coming feestjes, toegangskorting bij evenementen, een verzameling van de beste kamers, toegang tot de leukste bijbanen en alles wat je verder moet weten tijdens je studententijd in Den Haag.

Studeren in Den Haag

Ga jij studeren in Den Haag? De basis van je studententijd is het kiezen van de onderwijsinstelling en studie die bij jou past.

Werken in Den Haag

Ga je in Den Haag studeren? Dan wil je vast werken naast je studie en misschien moet je ook wel een stage lopen. Ben je op zoek naar een leuke bijbaan in of rondom Den Haag en de beste studiegerelateerde stages?

Wonen in Den Haag

Er zijn heel veel redenen om in Den Haag te studeren en wonen tijdens je studententijd!

Geldzaken

Studeren en het bijbehorende studentenleven is leuk, maar het kost hartstikke veel geld.

Vrije tijd in Den Haag

Na een dag hard studeren en colleges volgen heb je wel wat ontspanning verdiend. Dat komt goed uit, want er is altijd wel wat leuks te doen in Den Haag Studentenstad.

Gezondheidszorg in Den Haag

Tot vroeg in de ochtend bier drinken in de kroeg, weinig slapen en ongezond eten. Het studentenleven in Den Haag staat niet bekend om haar gezonde levensstijl.