← Terug naar overzicht

Online Marketing Stage

Beschrijving

Online Marketing stage bij Kamernet in Den Haag! Ben jij dagelijks actief op social media en communicatief sterk van aard? Dan zijn wij op zoek naar jou! Wij zoeken een stagiair die het business team van Kamernet komt versterken. Als stagiair(e) kun jij een bijdrage leveren bij het verbeteren van onze online marketing- en communicatieactiviteiten.

Wat ga je doen?

Samen met het online marketingteam van Kamernet zal jij de online marketing strategie verder uitbreiden en optimaliseren. Dit houdt in op een slimme manier meer interactie en likes genereren, het dagelijks plaatsen van interessante woningen en bijhouden van trends op de verschillende sociale kanalen.

Samenvattend: Strategisch meedenken met de business over de online marketing strategie Beheren en optimaliseren van de content op verschillende social media kanalen Bijdragen aan algehele customer satisfaction

Wat verwacht Kamernet van jou?

Je volgt een opleiding met studierichting Marketing / Communicatie / Commerciële Economie / Bedrijfseconomie / Small-Business management of soortgelijk

Affiniteit met digitale ontwikkelingen

Je bent creatief, sociaal en flexibel

Je beheerst de Nederlandse taal

Over Kamernet

Kamernet is de grootste online marktplaats voor vraag en aanbod van kamers, studio’s en appartementen voor studenten en starters. Om een indruk te krijgen van Kamernet hierbij een aantal feiten en cijfers: jaarlijks worden er 120 miljoen pagina’s bekeken, wordt de website 13 miljoen keer bezocht, zijn er circa 450 duizend profielen actief en worden er circa 130 duizend kamers, appartementen en studio’s aangeboden.

Praktische informatie

Ons kantoor is gevestigd in hartje Scheveningen en is erg makkelijk bereikbaar met het ov (tram en bus stoppen voor de deur). Je werkt in een modern en licht gebouw met andere online bedrijven. Geïnteresseerd? Reageer door een email te sturen naar supportdesk@kamernet.nl en stuur je motivatie en cv mee. Neem ook eens een kijkje op onze website www.kamernet.nl en de handige Kamernet app.

Ik wil deze bijbaan!

Meer bijbanen en stages uit Den Haag e.o.